Viđeno je 13 brejkova, PREOKRET i na kraju se meč Jorovićeve i Beloruskinje završio OVAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viđeno je 13 brejkova, PREOKRET i na kraju se meč Jorovićeve i Beloruskinje završio OVAKO (FOTO)

Srpska teniserka učestvuje na turniru u Mađarskoj.

Srpska teniserka Ivana Jorović polako ali sigurno postaje ljubimica nacije. Posle odličniih partija pruženih u Fed kupu i obaveza u reprezentaciji, ona je nastavila sa učešćima na turnirima.

NIJE PRIJATNO: Evo koliko Marej beži Đokoviću na novoj ATP listi

Trenutno se nalazi u Mađarskoj, gde igra kvalifikacije u Budimpešti. Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je ispala od Beloruskinje Aliaksandre Sasnović, koja je 123. teniserka sveta sa 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:4.

Aliaksandra Sasnovich beat Ivana Jorovic 3-6 6-3 6-4 in the final qualifying round at Budapests #WTA #tennis

— Women's Sports (@WSN_Ru) February 20, 2017

Naša mlada nada uspela je da povede sa 1:0 u setovima, ali je na kraju poklekla te izgubila meč, koji je trajao dva sata i tri minuta.

Nagradni fond turnira je 226.750 dolara i igra se na tvrdoj podlozi.

PRVENAC: Igraće se Kup koji dobija naziv po teniskoj LEGENDI, evo da li će Nole učestvovati (FOTO)

Mlada Čačanka se pored tenisa, odlično snalazi i u kuhinji (više pročitajte OVDE), a kako se sa koleginicama radovala prolasku u baraž za Svetsku grupu 2 možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.