VILANDER SE OPAMETIO: Novak je glavni favorit za titulu!

Izvor: Kurir, 30.Maj.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILANDER SE OPAMETIO: Novak je glavni favorit za titulu!

Bivši teniser je priznao da je Srbin glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa

PARIZ - Bivši švedski teniser, Mats Vilander, izjavio je da je po njemu srpski teniser Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa i da će biti šteta ako Novak ne osvoji trofej u Parizu.

"Kod muškaraca je mnogo teže odrediti favorita. Očigledno je da je Novak Đoković glavni favorit za titulu, ali tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toplog dana kada je temperatura iznad 25 stepeni i suncije sija, a Rafael Nadal pobedi nekog respektabilnog tenisera u rundi pre, Đoković može doživeti ’deža vu’ prethodne tri godine. Mislim da će biti šteta ako Novak ne osvoji Rolan Garos", rekao je Vilander.

Šveđanin je istakao da je prava šteta što se Nadal i Đoković ukrštaju već u četvrtfinalu.

"Rafa je igrač koji napreduje iz kola u kolo i bio bi u prednosti kada bi imao prilike da Đokovića izazove u finalu", rekao je Vilander.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.