Tipsarević u drugom kolu turnira u Minhenu

Izvor: Studio B, 28.Apr.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u drugom kolu turnira u Minhenu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se danas u drugo kolo turnira u Minhenu, pošto je u prvom kolu pobedio Australijanca Bernarda Tomića sa 2:1, u setovima 5:7, 6:1, 7:6.

Tipsarević je u njihovom prvom međusobnom duelu do pobed došao posle dva sata i osam minuta igre.

Prvi set današnjeg meča između Tipsarevića i Tomića, 27. tenisera sveta, trajao je 52 minuta, obeležili su ga dugi gemovi i brejkovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a jedan više napravio je Australijanac.

Tipsarević, 635. teniser na ATP listi, je u desetom gemu imao i tri set lopte, ali je Tomić uspeo da se odbrani, a potom i da napravi brejk i u 12. gemu iskoristi svoju prvu set loptu za 1:0 u setovima. Drugi set je, za razliku od prvog, trajao samo 21 minut i tada kao da je na terenu postojao samo jedan teniser. Tipsarević je dva puta oduzeo servis protivniku, u četvrtom i šestom gemu, za ubedljivih 6:1 i 1:1 u setovima.

U 10. gemu odlučujućeg seta Tomić je imao meč loptu na servis Tipsarevića, međutim, nije je iskoristio. taj period igre okončan je u taj-brejku, koji je Tipsarević dobio sa 7:3, napravivši dva mini-brejka.

Tipsarević će u drugom kolu turnira u Minhenu igrati protiv Viktora Estrelje Burgosa iz Dominikanske Repbulike, koji je juče u prvom kolu eliminisao Viktora Troickog.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Tipsarević bolji od Tomića u Minhenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se danas u drugo kolo turnira u Minhenu, pošto je u prvom kolu pobedio Australijanca Bernarda Tomića sa 2:1, u setovima 5:7, 6:1, 7:6...Tipsarević je u njihovom prvom međusobnom duelu do pobed došao posle dva sata i osam minuta igre...Prvi set današnjeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.