Teniska legenda otpisala Novaka: Đoković ima problem sa psihom

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniska legenda otpisala Novaka: Đoković ima problem sa psihom

U danu kada se desila najveća teniska senzacija u ovoj deceniji, kako tvrdi Džon Mekinro, pojavilo se mnogo tekstova i analiza šta se to dešava sa Novakom Đokovićem. Jedan od najpozvanijih da komentariše je bivši šampion Pet Keš, koji tvrdi da su najbolji igrački dani iza srpskog tenisera

- Ako smo sumnjali ranije, potvrdio je da nije isti teniser kakav je bio pre šest meseci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Poraz od Istomina samo pokazuje da je Novak izgubio oštrinu, nema sumnje u to - kazao je Australijanac, a prenosi Sport klub.

Poraz od Denisa Istomina, 117. tenisera sveta, bio je prvi u Novakovoj karijeri od igrača koji nije među 100 najboljih, a prvi u 2. kolu nekog Grend slema još od 2008. godine. Keš kaže da Đoković ima problem sa samopouzdanjem i da nešto nije u redu sa njegovom psihom.

- Voleo bih da ga vidim kako se bori, da bude pravi broj dva koji se bori za prvo mesto na svetu, ali u ovom trenutku smatram da to nećemo videti. Jasno je da je u pitanju mentalna stvar. Uradio je sve što je potrebno i što je želeo da postigne u karijeri. Nije kao da je u tehničkom smislu nešto drugačije. Jasno je da postoji veliki problem sa samopouzdanjem, ali sada pravi greške i vidi se da je problem sa psihom. Možda je vreme da kaže da nije teniser kakav je bio, ali da i dalje može da igra dobro - jasan je Australijanac.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.