Srpsko finale na fjučersu u Nišu

Izvor: NTV.rs, 20.Sep.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko finale na fjučersu u Nišu

U finalu muškog fjučersa sa nagradnim fondom od 10.000 dolara koji se održava na terenima TAŽ na Bubnju igraće drugi i šesti nosilac, naši teniseri Laslo Đere i Ivan Bjelica.
Đere je u polufinalu savladalo Italijana Pjetra Licardija sa 7 : 6, 6 : 2, dok je u srpskom polufinalu Bjelica pobedio Marka Tepavca, bilo je dva puta 6 : 4.
Finalni meč na programu je u nedelju od 11 časova.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Laslo Đere osvojio niški fjučers

Izvor: NTV.rs, 21.Sep.2014, 17:36

Nas teniser Laslo Đere pobednik je fjučersa sa nagradnim fondom od 10.000 dolara, koji je održan na terenima TAŽ-a na Bubnju. Ovaj 19. godišnji momak iz Sente, inače drugi nosilac na turniru, u finalu je savladao šestog nosioca Ivana Bjelicu sa 2 : 0. Po setovima 7 : 6, 6 : 4. Prisutna publika...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.