Skandal na Rolan Garosu: Zabranjeno navijanje na srpskom

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na Rolan Garosu: Zabranjeno navijanje na srpskom

Srpski teniseri i teniserke imali su polovičan učinak na startu Rolan Garosa, odnosno zabeležili su po četiri pobede i poraza.

Među poraženima se našla i Jelena Janković, koja je na startu izgubila od malo poznate Nemice Tatjane Marije, a po njenim rečima veliku ulogu u svemu imao je i sudija sa kojim je u nekoliko navrata polemisala.

- Nije bilo korektno sa njegove strane. Non-stop me je opominjao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zbog navodnog prekoračenja vremena. Nijednoj teniserki to nisu uradili. Imam osećaj kao da sam bila žrtva u ovom meču - kazala je Jankovićeva, a prenosi list Alo.

Ono što još više začuđuje je da je arbitar čak zabranio komunikaciju, odnosno navijanje na srpskom jeziku timu naše teniserke.

- Zabranio je mom timu da navija na srpskom! To prvi put čujem od kako igram tenis. Zar bi moja porodica trebalo da navija na engleskom, da bi on razumeo, a ne na mom maternjem jeziku - zapitala se Jelena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.