Serena i Cibulkova igrale bez brusa prvo kolo Vimbldona (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena i Cibulkova igrale bez brusa prvo kolo Vimbldona (FOTO)

Oprema koja je za teniserke bila pripremljena za Vimbldon izazvala je polemiku pred početak takmičenja. Pojedine teniserke odbile su i da se tekmiče u njima jer previše otkrivaju zadnjicu i omogućavaju gledaocima da im vide gaćice prilikom pojedinih pokreta.

Među njima je bila i najbolja teniserka sveta Serena Vilijams, koja je zaštitno lice Najkija, koji je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << napravio sporne haljine. Vilijamsova je odbila da igra u takvoj haljini i dobila je drugu opremu. Međutim, kod nje je u drugoj opremi došlo do problema druge vrste.

Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Image

Naime, pošto nije imala brus, u jednom delu meča su mogle da joj se primete bradavice na grudima.

Sličan ''problem'' imala je i Dominika Cibulkova, koja se očigledno nije ni bunila na kratku haljinu, što se može videti i iz priloženih slika. Iako nije Najki, već Lakost, Cibulkova je imala možda i najkraću haljinu.

Pošto su i jedna i druga obezbedile plasman u narednu rundu, ukoliko nastave sa praksom da ne nose brus, gledaoci će moći i dalje da gledaju ovakve prizore.

Foto: Guliver/ Julian Finney/Getty Image

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Foto: Guliver/ Julian Finney/Getty Image

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.