Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA U PORODICI TENISERKE Brat Jelene Janković pao na lepotu manekenke

Jelena Janković ima razloga za slavlje, u oktobru se ženi njen rođeni brat Marko koji je za sebe izabrao lepu ženu - manekenku Isidoru Stančić.

Svadba bi trebalo da bude organizovana u oktobru, a organizaciju venčanja su, kako saznajemo, na sebe preuzele teniserka i njena mama.

- Jelena i njena mama Snežana su se početkom leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bacile na organizovanje venčanja i žele da sve bude savršeno. U pregovorima su s pevačima i trenutno se dogovaraju s Adilom Muskatovićem i Sergejom Ćetkovićem - kaže izvor za „Blic“.

Njih dvoje se zabavljaju duže vreme, upoznali su se putem zajedničkih prijatelja i to je bila ljubav na prvi pogled.

- Markova porodica, a posebno Jelena, oduševljeni su njegovim izborom i podržavaju ga - ispričao je za „Blic“ izvor blizak Jankovićima.

Isidora Stančić je 2010. pobedila na internacionalnom takmičenju Miss Fashion TV.

Pre nego što se zaljubila u brata Jelene Janković nije joj bilo lako da nađe pravog muškarca. Govorila je da je u ljubavi pravi lovac i da su njeno glavno oružje u zavođenju osmeh i pozitivna energija.

- Svaka uspešna žena ima problem da nađe muškarca koji će da joj veruje i da je isprati. Nisam od onih devojaka koje samo čekaju da im priđu, često i ja napravim prvi korak, volim da budem lovac u ljubavi i da preuzmem inicijativu. Veoma sam uporna i kad imam cilj, uvek idem do kraja. Moje glavno oružje u zavođenju su osmeh i oči, kažu mi da imam pogled koji ubija. Uvek zračim pozitivnom energijom, što je i najvažniji deo harizme - rekla je Isidora u jednom intervjuu.

Na početku karijere govorila je i da bi volela da postane jedan od "Viktorijinih anđela", ai tada verovatno nije ni sanjala da će postati snajka jedne od najboljih srpskih teniserki. I tada je bila svesna svog dobrog izgleda

- Volim da radim revije donjeg veša, svesna sam toga da imam dobro telo i da mogu da iznesem svaki model na najbolji način - isticala je tada Isidora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.