Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERENA VILIJAMS: Nisam očekivala da ću osvojiti AO

Američka teniserka Serena Vilijams, koja se ponovo popela na tron Australijan opena, izjavila je da nije očekivala da će osvojiti prvi Gren slem u sezoni.
Kao što je poznato, Serena je pobedila Mariju Šarapovu sa 2:0 u setovima.
– Mnogo toga sam prošla poslednje nedelje i zaista nisam očekivala da ću toliko dugo biti ovde i da ću pobediti. Juče sam prolazila hodnikom i pomislila: „Dugo je prošlo otkad sam ovde igrala polufinale i finale“. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bilo mi je veoma drago što ću konačno ponovo igrati finale – rekla je Serena.
Amerikanka je novim Gren slemom stigla do cifre od 19 trofeja sa četiri najznačajnija turnira, isto koliko imaju Martina Navratilova i Kris Evert.
Cilj Vilijamsove je da prestigne brojku od 22, koliko na svom kontu ima Štefi Graf:
– Volela bih da dođem do broja 22. I do 19 je bilo teško doći, za to mi je bilo potrebno 33 godien, tako da… Pre toga moram da osvojim 20. titulu, a onda i 21. Ima mnogo izvanrednih mladih teniserki, tako da će to biti veliki zadatak. Cilj mi je bio da dođem do 19. titule, iskreno nisam mislila da će se to desiti tako brzo, ali osećaj je dobar – jasna je Vilijamsova.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.