ROĐENDAN ZA PAMĆENJE: Adil zabavljao goste Bobe Živojinovića

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROĐENDAN ZA PAMĆENJE: Adil zabavljao goste Bobe Živojinovića

Velika proslava 53. rođendana Bobe Živojinovića, supruga Lepe Brene, upriličena je u njihovom porodičnom domu, a prijatelje nekadašnjeg tenisera zabavljao je pevač Adil Maksutović.

Poznata pevačica Lepa Brena potrudila se žurka povodom Bobinog 53. rođendana bude nezaboravna, a osim što je na jednom mestu okupila porodicu i najbliže prijatelje, Brena se potrudila i da angažuje i Adila Maksutovića, jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najtalentovanijih muzičara mlađe generacije.

A da delić atmosfere sa proslave "procuri" u javnost, pobrinula se Brenina snajka, Aleksandra Prijović koja je na Instagramu objavila snimak na kom se čuje kako Adil peva pesmu "Od usana do stopla".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.