Pucnjava u poznatom restoranu, napadač uhapšen!

Izvor: BKTV News, 19.Feb.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u poznatom restoranu, napadač uhapšen!

Emir Kodžaga iz Tuzle uhapšen je u noći sa subote na nedelju zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja bezbednosti kada je pucao ispred poznatog tuzlanskog ugostiteljskog objekta "Sezam Tenis".

Incident se dogodio oko dva sata iza ponoći kada je Kodžaga zapucao prema E.S. Kako Faktor saznaje, Kodžaga je ispalio više hitaca, nakon čega je nastala panika u ugostiteljskom objektu. Na sreću, nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << povređenih.

"Kolege još uvek rade na rasvetljavanju ovog slučaja i utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do počinjenja krivičnog dela. Osumnjičeni je zadržan u policiji gde je u toku njegovo sasluašnje", potvrđeno je za Faktor u Operativnom centru MUP TK.

Inače, Kodžaga je osuđivan i od ranije poznat službenicim MUP TK. Podsećanja radi, nakon što je uhapšen 2013. godine u velikoj akciji MUP TK, Opštinski sud u Tuzli osudio ga je na dve godine zatvora zbog prodaje marihuane i heroina u Tuzli.

Šokantne tvrdnje Britanaca: Rusi pokušali da ubiju Mila Đukanovića?!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.