Prvi set: Novo čudo na pomolu, fenomenalna igra Krunićeve protiv Azarenke - 6:4!

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 03:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi set: Novo čudo na pomolu, fenomenalna igra Krunićeve protiv Azarenke - 6:4!

Naša teniserka Aleksandra Krunić igra meč osmine finala US opena protiv Viktorije Azarenke, a taj duel možete pratiti uz Blicsport.rs.

Srpska reprezentativka igra najbolje u karijeri, sanja na javi, pošto je najpre prošla kroz tri kola kvalifikacija, a onda savladala Poljakinju Piter, pa 27. na svetu Medison Kiz i šampionku Vimbldona Petru Kvitovu.

Svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tenis je dobio novu zvezdu, a Krunićeva je protiv Azarenke nešto slabije ušla u meč. Stegla joj se ruka u uvodnim gemovima, ali je prebrodila tu krizu i zaigrala kako ume, pa je često dobijala ovacije sa tribina "Artur Eša".

Vika je silovito krenula i napravila čak dva brejka u prva tri gema, a Krunićeva je uzela tek dva poena, oba na svoj servis. Iako se suočila sa 0:3 nije se uplašila, već su se uloge ekspresno zamenile.

Prvi gem je uzela na servis Azarenke, koja je bivala sve nervoznija i zabrinutija. Grešila je Beloruskinja i bila daleko od one sigurne teniserke iz prvih 10 minuta, a Krunićeva je počela da blista.

Neumorno je vraćala sve udarce, kao da su se loptice odbijale od zid, a često je i menjala ritam kako bi skraćivala poene. Nije imala ni sreće, jer su njene skraćene loptice u dva navrata pale tik uz mrežu sa njene strane, ali je sredinom seta počela da dovodi protivnicu do ludila.

Najpre je sjajnom defanzivom sve vraćala, a onda odličnom bekhend paralelom naterela Viku da pogodi mrežu, pa je vratila i drugi brejk za 4:4. Zatim je Aleksandra spasila i brejk loptu i preokrenula na 5:4, a onda majstorija - imala je tri vezane brejk i set prilike, Azarenka je poništila sve tri, ne i četvrtu koju je Krunićeva pretvorila u neverovatnih 6:4.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi set: Novo čudo na pomolu, Krunićeva blista i protiv Azarenke - 6:4!

Izvor: Blic, 02.Sep.2014

Naša teniserka Aleksandra Krunić igra meč osmine finala US opena protiv Viktorije Azarenke, a taj duel možete pratiti uz Blicsport.rs...Srpska reprezentativka igra najbolje u karijeri, sanja na javi, pošto je najpre prošla kroz tri kola kvalifikacija, a onda savladala Poljakinju Piter, pa 27. na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.