Peng osvetila Jankovićevu: Kineskinja preko Benčić do polufinala US opena

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peng osvetila Jankovićevu: Kineskinja preko Benčić do polufinala US opena

Kineska teniserka Šuai Peng plasirala se u polufinale US opena pošto je savladala Belindu Benčić iz Švajcarske sa 6:2, 6:1.

Benčićeva je pre duela sa Peng eliminisala Jelenu Janković, tako da je na neki način Kineskinaj osvetila srpsku teniserku, iako to njoj sigurno ništa neće značiti pošto je poražena i u dubl konkurenciji.

Predstavnica Švajcarske je u prvom setu imala dve brejk lopte, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali nije uspela da iskoristi nijednu za razliku od svoje protivnice koja je obe šanse pretvorila u brejk i tako vrlo lako došla do vođstva od 1:0 u deonicama.

Drugi set je prošao mnogo lakše za Kineskinju koja nije morala da brani svoj prvi udarac, dok je pametno koristila svaku priliku za oduzimanje servisa protivnici, pa je već mogla da razmišlja o polufinalu turnira.

Peng će se za finale US opena boriti protiv pobednice duela Karoline Voznjacki i Sare Erani.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.