PEH ZA JJ: Predala meč zbog povrede

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH ZA JJ: Predala meč zbog povrede

Srpska teniserka Jelena Janković predala je meč drugog kola turnira u Vuhanu sa Koko Vandevege pri vođstvu američke igračica sa 4:1 u prvom setu.

Ono što je zanimljivo, Jankovićeva nije saopštila razlog zbog kojeg se odlučila da predajom okonča svoje učešće na turniru u Vahunu.
Koko Vandevege će u trećoj rundi igrati sa Karolin Garsijom iz Francuske.
Podsetimo,  druga srpska učesnica na ovom turniru Ana Ivanović je takođe eliminisana predajom meča, pošto se požalila na povredu u susretu sa Anastasijom Pavljučenkovom pri vođstvu njene protivnice od 7:5, 6:5.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Jelena Janković,   Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vuhan: Jankovićeva kao Ana

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2014

U dalekoj Kini u razmaku od dva dana, dve naše predstavnice završile su takmičenje. Posle Ane Ivanović koja je predala meč u ponedeljak, isto je učinila i Jelena Janković 24 sata kasnije...U duelu 3. kola turnira u Vuhanu, protiv Koko Vandervega, pri rezultatu 1:4, Srpkinja je odlučila da "baci...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.