Novakov trener: Novaku će očinstvo doneti i veće uspehe u tenisu

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov trener: Novaku će očinstvo doneti i veće uspehe u tenisu

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, tvrdi da će Nole biti odličan otac, ali i da će tada biti još bolji teniser.

Novak Đoković i Boris Beker, foto: Profimedia

Beker ima čak četvoro dece i iz iskustva tvrdi da očinstvo može da donese mnoge pozitivne stvari u životu jednog tenisera.

Ko je sprečio Novaka da napusti tenis, pogledajte OVDE.

- Mislim da će Novak kao teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << imati korist od toga što će postati otac. On je porodičan čovek, tako je vaspitan. Vrlo dobro znam kako će igrati kad bude znao da ga kod kuće čekaju žena i dete. To će biti dodatna sreća za njega, pa će ostvarivati još bolje rezultate - tvrdi Beker.

On je pokušao da povuče paralelu između Novaka Đokovića kao oca i Švajcarca Rodžera Federera, koji ima dva para blizanaca.

Ovako Novak Đoković govori o roditeljstvu.

- Ko bi pre godinu dana pomislio da će Rodžer Federer danas biti toliko blizu broja jedan na svetu. Promenio je trenera, ima savršen porodični život i normalno je da misli samo na tenis i na uspehe. Pre godinu dana je gubio od anonimusa, a danas lako može da pobedi i jednog Novaka Đokovića - zaključuje Boris.

Izvor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.