Na Li ili Li Na, bila je to lepa karijera!

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Li ili Li Na, bila je to lepa karijera!

Kineskinja je odlučila da prilično rano završi karijeru, jer ne može da podnese bolove od povreda.

Foto: Guliver/Getty Images/Jan Kruger

Dvostruka gren slem šampionka kineska teniserka Li Na najavila je da će po završetku azijske turneje zbog povrede završiti karijeru.

Ona će u februaru napuniti 33 godine.

"Li Na će zvanično završiti karijeru 19. septembra, jer zbog fizičkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << problema ne može da nastavi da se takmiči", prenele su danas svetske agencije.

Šesta teniserka sveta osvojila je Australijen Open u januaru, ali joj je potom sezona bila opterećena povredama, zbog kojih nije igrala od jula. Prvi gren slem osvojila je 2011. godine, u Parizu - Rolan Garos, a igrala je i polufinale US Opena prošle sezone.

Li je u julu raskinula saradnju sa trenerom Karlosom Rodrigezom.

U karijeri ima devet WTA titula i plasman na 2. mesto na svetu, u februaru ove godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U januaru osvojila Australijan open, a sada ide u penziju!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2014

Kineskinja Li Na, zbog čestih povreda, odlučila da kaže zbogom tenisu..Dvostruka gren slem šampionka, kineska teniserka Li Na, najavila je da će po završetku azijske turneje zbog povrede završiti karijeru...- Li Na će zvanično završiti karijeru 19. septembra, jer zbog fizičkih problema ne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.