Lora Robson propušta RG i Vimbldon

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lora Robson propušta RG i Vimbldon

Britanska teniserka Lora Robson moraće na operaciju ručnog zgloba, zbog čega će propustiti Rolan Garos i Vimbldon.

Robsonova je imala problema poslednjih meseci, pa je odlučila da operaciju obavi ranije, kako bi bila spremna za US Open.

"Želim da obavestim moje divne navijače da sam se odlučila za manju operaciju. Nažalost moraću da propustim Rolan Garos i Vimbldon", rekla je 20-godišnja Britanka.

Lora Robson je 2008. godine bila juniorska šampionka Vimbldona. Trenutno je 64. igračica sveta, a najbolji plasman joj je bio 27. mesto.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lora Robson propušta RG i Vimbldon

Izvor: B92, 17.Apr.2014

Britanska teniserka Lora Robson moraće na operaciju ručnog zgloba, zbog čega će propustiti Rolan Garos i Vimbldon...Robsonova je imala problema poslednjih meseci, pa je odlučila da operaciju obavi ranije, kako bi bila spremna za US Open..."Želim da obavestim moje divne navijače da sam se odlučila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.