Lajović u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u drugom kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je danas na Rolan Garosu Argentinca Maksima Gonzalesa sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 6:1) i plasirao se u drugo kolo pariskog turnira.

Lajović je takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske započeo kao 75. teniser sveta, a najbolji plasman ostvario je u okrtobru 2014, kada je zauzimao 57. mesto na svetu.

Profesionalac je od 2007. godine.

Ovo je drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << učešće Lajovića na turniru u Parizu, nakon prošlogodišnjeg kada je stigao do četvrtog kola.

Profesionalni teniser od 2002, Maksimo Gonzales započeo je turnir u Parizu kao 115. igrač sveta. Ima 31 godinu i do sada nije osvojio nijednu titulu. Ovo mu je bilo peto učešće na Rolan Garosu, gde je najbolji rezultat postigao 2009, kada je stigao do trećeg kola.

Današnji meč Lajović-Gonzales bio je njihov prvi duel.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović: Nije moglo bolje

Izvor: Akter, 24.Maj.2015

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je danas da je zadovoljan svojom igrom protiv Argentinca Maksima Gonsalesa u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske.."Već u prvom gemu sam bio u problemu, ali sam se posle opustio i igrao dobro ceo meč. Mislim da sam i konstantno servirao, nisam mu dao priliku...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.