Krunić i Jakšić eliminisane u Montereju

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić i Jakšić eliminisane u Montereju

Srpske teniserke Aleksandra Krunić i Jovana Jakšić eliminisane su već na startu WTA turnira u meksičkom gradu Monetereju.

Krunić je sinoć u prvom kolu izgubila od Francuskinje Polin Parmentije sa 3:6, 6:4, 6:1, dok je Jakšić poražena od Slovakinje Magdalene Ribarikove takođe u tri seta - 6:3, 3:6, 7:5.

Od srpskih teniserki na turniru je još ostala Ana Ivanović, koja u noći između utorka i srede igra protiv Čehinje Nikol Vajdišove.

Turnir u Montereju igra se za nagradni fond od 500.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Krunićeva i Jakšićeva eliminisane u Montereju!

Izvor: Press, 04.Mar.2015

Srpske teniserke Aleksandra Krunić i Jovana Jakšić eliminisane su već na startu WTA turnira u meksičkom gradu Monetereju. . Krunić je sinoć u prvom kolu izgubila od Francuskinje Polin Parmentije sa 3:6, 6:4, 6:1, dok...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.