Kraj za Krajinovića

Izvor: RTS, 27.Avg.2014, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Krajinovića

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu Ju-Es-Opena od Amerikanca Tima Smičeka sa 3:1 - po setovima 4:6, 6:3, 6:2, 7:6.

Naš teniser se hrabro suprrostavio domaćem igraču sa kojim se prvi put sastao, osvojio prvi set, ali nije našao put do drugog kola poslednjeg grend slema sezone.

Krajinović je sjajno započeo duel dobivši prvi set rezultatom 6:4, a onda je stao. Dozvolio je Smičeku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da uzme početna dva gema prvog seta ali je onda zaigrao sjajno i došao do trijumfa.

Naš teniser je odigrao naredna dva seta prilično nervozno dozvolivši Amerikancu prvo da izjednači a potom i da povede 2:1 u setovima.

U četvrtom gemu Krajinović je uspeo da popravi igru. Nije bilo brejk šansi pa je set otišao u taj brejk.

Krajinović je bio bliži da odvede meč u peti set, pošto je poveo da 4:1 u taj brejku ali je Smiček onda uzeo dva poena na servis našeg tenisera i sa 7:5 došao do pobede u ovom meču i plasmana u drugo kolo turnira. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kraj za Krajinovića, Krunićeva u drugom kolu

Izvor: RTS, 27.Avg.2014

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu Ju-Es-Opena od Amerikanca Tima Smičeka sa 3:1 - po setovima 4:6, 6:3, 6:2, 7:6. Aleksandra Krunić je savladala Poljakinju Katažinu Piter 6:4, 6:1 i obezbedila plasman u narednru rundu takmičenja gde je čeka Medison Kiz...Naš teniser se hrabro...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.