Kako su organizatori turnira u Sinsinatiju čestitali Novaku rođenje sina?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su organizatori turnira u Sinsinatiju čestitali Novaku rođenje sina?

Jedna od glavnih vesti u svetu prethodnih dana je da je naš najbolji teniser Novak Đoković postao otac. Čestitke stižu sa svih strana, ali čini se da je najoriginalnija ona koja je stigla od organizatora turnira u Sinsinatiju.

Ovako su Novaku čestitali organizotari turnira u Sinsinatiju

 

“Svaka čast, Novače! Nadamo se da ćemo sledećeg avgusta upoznati tvog novorođenog sina i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osvajača turnira u Sinsinatiju 2034. godine“, napisali su organizatori turnira u Sinsinatiju na Instagram profillu.

 

Zanimljivo, da je turnir u Sinsinatiju jedan od retkih koje Đoković nije osvojio.

 

Podsetimo, Novakov naslednik Stefan rodio se u utorak 21. oktobra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(FOTO) Da li su organizatori Sinsinatija uputili najoriginalniju čestitku Novaku za rođenje sina!?

Izvor: Press, 23.Okt.2014

Organizatori Mastersa u Sinsinatiju, jedinog turnira iz serije 1.000 koji Novak Ðoković nije osvojio na originalan način čestitali su najboljem teniseru sveta rođenje sina. . Na instagram profilu turnira okačili su akreditaciju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.