Jankovićeva ubedljiva na startu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva ubedljiva na startu US Opena

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je noćas pobedila 77. teniserku sveta, Marijanu Duke Marino iz Argentine u dva seta, 6:4, 6:1.

Janković,40. teniserka sveta, pobedila je za sat i šest minuta. Ona je šest puta oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka.

Srpska teniserka će u drugom kolu igrati protiv 11. nosioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Karle Suares Navaro iz Španije. Navaro je u prvom kolu za 48 minuta bez izgubljenog gema pobedila 136. teniserku sveta Telijanu Pereiru.

Janković je do sada osam puta igrala protiv 12. teniserke sveta Navaro i pobedila u pet mečeva. Poslednji put igrale su ove godine u Fed kupu u Kraljevu, kada je Španjolka pobedila sa 6:4, 6:2.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jankovićeva ubedljiva na startu

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016

Naša teniserka bolja od Duke Marimo u prvom kolu US opena - 6:4, 6:1..Srpska teniserka Jelena Janković savladala je večeras Marijanu Duke Marimo sa 2:0 (6:4, 6:1) i plasirala se u drugo kolo US Opena...Jankovićeva je bez većih problema slavila posle nešto više od sat vremena igre. Naša teniserka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.