Janko Tipsarević predao polufinalni meč u Šenženu

Izvor: RTS, 01.Okt.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević predao polufinalni meč u Šenženu

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se domogne finala u svom prvom polufinalnom meču posle oporavka od povrede. Na turniru u kineskom Šenženu Janko je predao meč pri vođstvu Francuza Rišara Gaskea sa 1:0 (6:2;4:1). Gaske će se u finalu sastati sa pobednikom iz drugog polufinalnog meča u kome će snage odmeriti Tomaš Berdih i Tomaz Beluči. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Janko Tipsarević, trenutno 224. na ATP listi, već je načinio veliki poduhvat plasmanom u polufinale, čime je najavio uspešan oporavak od povrede zbog koje je dugo odsustvovao van terena, ali izgleda da se nije u potpunosti oporavio.
Francuz Rišar Gaske, koji trenutno zauzima 18. poziciju na listi najboljih tenisera, bio je favorit u ovom meču i to je potvrdio plasmanom u finale posle 58 minuta dobre igre u kojoj naš teniser nije uspeo da mu se adekvatno suprotstavi.
Tipsarević i Gaske su se do sada sretali dva puta, i oba meča 2005. u Londonu i 2012. u Australiji, dobio je Gaske bez izgubljenog seta.
Rišar Gaske će se u finalu sastati sa pobednikom iz drugog polufinalnog meča u kome će snage odmeriti Tomaš Berdih i Tomaz Beluči.
Turnir u Šenženu igra se za nagradni fond od 641.305 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Šenžen: Tipsarević predao meč Gaskeu

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016

Srpski teniser Janko Tipsarević predao je polufinalni meč turnira u kineskom gradu Šenženu protiv Francuza Rišara Gaskea. Duel je trajao 58 minuta, a završen je pri vođstvu 6:2 i 4:1 za francuskog tenisera u drugom setu...Nedavno oporavljeni Tipsarević je napravio veliki uspeh prvim polufinalom...

Nastavak na N1 televizija...

Tipsarević predao Gaskeu u polufinalu Šenžena

Izvor: Beta, 01.Okt.2016

Srpski teniser Janko Tipsarević nije se plasirao u finale turnira u Šenženu, pošto je danas predao meč Francuzu Rišaru Gaskeu.Tipsarević je izgubio prvi set, a u trenutku predaje je Francuz vodio sa 4:1 u gemovima u drugom setu.Gaske će se za trofej boriti sa pobednikom duela u kom će se sastati...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.