Ivanovićeva lako pobedila Bušar

Izvor: Beta, 22.Okt.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva lako pobedila Bušar

SINGAPUR, 22. oktobra 2014. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je u sredu Kanadjanku Eženi Bušar sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3, u meču drugog kola Crvene grupe na Završnom WTA turniru u Singapuru.

Ivanovićeva je do prve pobede u njihovom trećem medjusobnom duelu došla posle sat i 23 minuta igre.

Srpska teniserka će se u petak, u narednom kolu Crvene grupe, sastati sa Rumunkom Simonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Halep, dok će Bušar igrati protiv Amerikanke Serene Vilijams.

Ranije u sredu, Halepova je ubedljivo pobedila, prvu teniserku na WTA rang listi, Vilijams sa 2:0 (6:0, 6:0), kojoj je to najubedljiviji poraz još od 1998. godine.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ivanovićeva lako pobedila Bušar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je danas Kanađanku Eženi Bušar sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3, u meču drugog kola Crvene grupe na Završnom WTA turniru u Singapuru...Ivanovićeva je do prve pobede u njihovom trećem međusobnom duelu došla posle sat i 23 minuta igre...U prvom setu Ivanovićeva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.