ITF suspendovala Brazilku zbog dopinga

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITF suspendovala Brazilku zbog dopinga

MeĐunarodna teniska federacija saopštila je da je suspendovala 20-godišnju Brazilku koja je rangirana ispod 1.000. mesta na WTA listi na dve godine zbog pozitivnog doping testa.

ITF je saopštila da je Marsela Pereira Alves Valje bila pozitivna na stimulans metilheksanamin na turniru u Španiju u septembru prošle godine. Ona je ove nedelje 1.117. na WTA rang-listi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na 1117. mestu, a pala na testu

Izvor: B92, 02.Apr.2015, 09:25

Međunarodna teniska federacija saopštila je da je suspendovala 20-godišnju Brazilku na dve godine zbog pozitivnog doping testa...ITF je saopštio da je Marsela Pereira Alveš Valje bila pozitivna na stimulans metilheksanamin na turniru u Španiju u septembru prošle godine...Ona je ove nedelje 1117....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.