FILIP KRAJINOVIĆ ZA KURIR: Novak ne može da me dobije već pet godina!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP KRAJINOVIĆ ZA KURIR: Novak ne može da me dobije već pet godina!

Moja pobeda nad Novakom, tačnije njegova predaja na Srbija openu, uspomena mi je za ceo život, poručio za Kurir mladi srpski teniser.

Najbolji teniser na svetu Novak Ðoković ima negativan skor samo s dvojicom igrača, zemljakom Filipom Krajinovićem i Ivom Karlovićem iz Hrvatske.

Ðoković protiv 99. tenisera sveta Filipa Krajinovića ima jedan poraz, pošto mu je 2010. godine predao četvrtfinalni meč na Srbija openu na Dorćolu zbog zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << problema.

- To mi je uspomena za ceo život! Nole ne može da me dobije već pet godina. Ha-ha! Šalim se, naravno, ishod tog meča došao je kao splet okolnosti. Novak je tad bio povređen, pa je morao da mi preda meč u četvrtfinalu. Mislim da je imao neku alergiju - rekao je za Kurir Filip Krajinović, a onda otkrio:

- Mi srpski teniseri imamo našu grupu na Vocapu. Tu se redovno dopisujemo. Kad sam video vest za mene i Noleta, odmah sam je stavio na grupu. Posle toga sam napisao: „Ako neko želi da pobedi Noleta, imam taktiku.“ Naravno, uz smajlija. Novak još nije odgovorio, na odmoru je i uživa sa porodicom.

Div sa Šalate

KARLOVIĆ VODI SA 2:1 PROTIV NOLETA

Hrvatski teniser Ivo Karlović igrao je tri meča s Novakom Ðokovićem i uspeo je da ga dobije dva puta. Srpski teniser je prošle nedelje u šali rekao da će s „divom sa Šalate“ morati „malo da popriča o tome“ pre turnira u Dohi sledeće godine. U Kataru ove godine Karlović je slavio sa 6:7, 7:6, 6:4. Hrvat je bio bolji i u Madridu 2008, kad je pobedio sa 7:6, 7:6. Ðoković je trijumfovao u Hamburgu 2008. sa 7:6, 6:3.

Autor: Aleksandar Radonić,Foto: Marina Lopičić
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.