Cibulkova najbolja u Istbornu!

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibulkova najbolja u Istbornu!

Trofej u Istbornu podigla je slovačka teniserka, Dominika Cibulkova.

Ona je u finalu turnira u Ujedinjenom kraljevstvu u dva seta eliminisala čehinju Karolinu Pliškovu sa 7:5, 6:3.

Ovo je druga pobeda Cibulkove nad Pliškovu a pre toga su se sastale 2014. godine  u Kuala Lumpuru.

Ovo je 17. teniserki sveta peta titula u karijeri i ne krije sreću što je baš ovde slavila pogotovo što je na putu do trofeja imala dosta jakih mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao kada je napravila iznenađenje savladavši prvu nositeljku i najvećeg favorita Agnješku Radvanjsku, inače treću teniserku planete.

"Nemam reči kojima bih opisala koliko sam srećna nakon ove nedelje, zaista najbolja na travi u mojoj karijeri, ovo se samo dogodilo…igrala sam vrlo dobro ovaj meč, uslovi su bili izuzetno teški  ali kao što rekoh sjajna nedelja iza mene, hvala publici, sjajni su i bez njih ovo ne bi bilo to, drugi put igram ovde i imala sam prilike baš da uživam."

Sa druge strane, Pliškova je nakon titule u Notingemu ispustila šansu da još jednom podigne trofej ove godine na travi ali nimalo ne žali zbog toga:

"Veoma sam zadovoljna kako ove godine igram na travi, mogu biti baš srećna zbog toga i eto imam bar jednu titulu tako da nije loše. Odlazim odlično pripremljena na Vimbldon, pokušaću da odigram što bolje i nakon ovih iskustava mislim da će to sve ispasti kako treba."

Turnir u Vimbldonu počinje u ponedeljak a kao I svake godine okuplja najbolje teniserke I tenisere sveta I obećava zabavu a vi ćete tradicionalno na našim kanalima, desetu godinu za redom pratiti sve mečeve sa turnira koji mnogi nazivaju svetskim prvenstvom u tenisu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.