Beker: Iznenađen sam, imam novac da pokrijem dug

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Iznenađen sam, imam novac da pokrijem dug

Legendarni nemački teniser Boris Beker iznenađen je što je Stečajni sud u Londonu proglasio njegov bankrot jer, kako je naglasio, ima novac da pokrije dug zbog kojeg ga je tužila privatna banka "Arbutnot Lejtam".

Doskorašnjem treneru Novaka Đokovića odbijen je zahtev za dodatnih 28 dana za isplatu duga iz 2015. godine, iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njegov tim advokata nudio refinansiranje aranžmana i hipoteku na vlasništvo nekretnina na Majorci, čime bi prikupio šest miliona evra.

- Sporan kredit sam hteo u potpunosti da isplatim za samo mesec dana, razočaran sam što je moj zahtev odbijen. Moje zarade su dobro poznate i jasno je da imam sredstva za otplatu duga - poručio je Beker u saopštenju.

Šestrostruki šampion na gren slemovima istakao je da vrednost njegove imovine prevazilazi dug prema banci.

- Nameravam da podnesem zahtev da se ova odluka odmah izdvoji. Do tada, skocentrisaću se na posao. Hvala mojim navijačima i pratiocima na podršci. U ovoj igri sam 32 godine i nameravam da ostanem još duže - kazao je Beker.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beker: Iznenađen sam, imam novac da pokrijem dug

Izvor: RTS, 22.Jun.2017

Legendarni nemački teniser Boris Beker iznenađen je što je Stečajni sud u Londonu proglasio njegov bankrot jer, kako je naglasio, ima novac da pokrije dug zbog kojeg ga je tužila privatna banka "Arbutnot Lejtam". Šestrostruki šampion na gren slemovima istakao je da vrednost njegove imovine...

Nastavak na RTS...

Buntovnik koji je spiskao više od 100 miliona

Izvor: B92, 22.Jun.2017

Legendarni nemački teniser Boris Beker bankrotirao je u sredu zbog duga privatnoj banci "Arbutnot Lejtam" u iznosu od skoro četiri miliona evra...Advokati 49-godišnjeg Nemca podneli su zahtev sudu u Londonu da mu se omogući poslednja šansa za isplatu višegodišnjeg duga, ali je on odbijen...Sudija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.