Ana u drugom kolu, kraj za Jelenu i Dušana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u drugom kolu, kraj za Jelenu i Dušana

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Madridu, pošto je danas pobedila Katerinu Sinjakovu iz Češke.

Ona je pobedila sa 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 6:4), posle dva sata i tri minuta igre.

Ivanovićeva će u narednoj rundi igrati protiv Luize Čiriko iz SAD, koja je lako u dva seta savladala Moniku Nikulesku iz Rumunije.

Srpska teniserka Jelena Janković nije danas uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je izgubila od 131. igračice na WTA listi, Rumunke Sorane Kirstee u dva seta, 4:6, 3:6.

Meč je trajao sat i 20 minuta, 23. teniserka sveta Janković napravila je tri brejka, a Kirstea joj je pet puta oduzela servis.

Kirstea će u drugom kolu igrati protiv 47. teniserke sveta, Danke Kovinić iz Crne Gore.

Kovinić je u prvom kolu pobedila osmu teniserku sveta Italijanku Robertu Vinči sa 6:4, 6:2.

Lajović bez glavnog žreba na turniru u Madridu

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u glavni žreb na turniru u Madridu, pošto je danas u poslednjem kolu kvalifikacija izgubio od 97. igrača sveta, Španca Santjaga Hiralda, u dva seta, 4:6, 3:6.

Meč je trajao 45 minuta, Lajović je napravio jedan brejk, a Hiraldo mu je četiri puta oduzeo servis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.