ATP MAJAMI: Lajović u glavnom žrebu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MAJAMI: Lajović u glavnom žrebu! (FOTO)

Srpski teniser pobedio u finalu kvalifikacija Argentinca Kikera.

Srpski teniser Dušan Lajović je u finalu kvalifikacija za Masters u Majamiju savladao Argentinca Nikolasa Kikera u dva seta – 6:4, 6:3 i ušao u glavni žreb turnira.

Čovek koji je dobio Nadala sa 6:0 prejak za srpsko čudo od deteta!

SVI REZULTATI PROTIV ZVEZDE: Evo rasporeda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crveno-belih i direktnih rivala za plej-of do kraja Evrolige! PAKAO! (FOTO)

Lajović je u oba seta napravio po jedan brejk i to mu je bilo dovoljno za siguran trijumf nad 104. teniserom sveta.

Našem teniseru će naknadno da bude određen rival, a u glavnom žrebu je i Viktor Troicki, koji se na startu sastaje sa Tijagom Monteirom iz Brazila, kome trenutno pripada 82. mesto na ATP listi.

I MIRKA JE BILA U ŠOKU: Atraktivna plavuša BEZ GAĆICA pitala Federera za sliku! Reakcija velikog šampiona je bila fenomenalna (FOTO)

Ukoliko Troicki savlada Brazilca, u drugom kolu će ga čekati teška prepreka, Kanađanin Miloš Raonić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.