Zof: Bufon je bolji od Reine

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zof: Bufon je bolji od Reine

Kapiten reprezentacije Italije koja je osvojila Svetsko prvenstvo 1982. i bivši golman Juventusa i Napolija Dino Zof smatra da će okršaj ta dva tima umnogome odlučiti dalju trku za prvaka Italije.

- Juve-Napoli je postao duel kojim se odlučuje titula. Biće zanimljivo jer su to dva tima koja igraju najbolji fudbal u Italiji. Ko god da pobedi čeka ga mnogo posla, ali će taj tim dobiti veliki vetar u leđa - kaže Zof.

On ističe da očekuje od napadača da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zablistaju, ali i od golmana.

- Ko će odlučiti utakmicu? Ne mogu da kažem Iguain jer su tu Dibala i ostali igrači koji mogu da bljesnu. Važno je da se igra timski. Pepe Reina je sjajan golman, ima odličan karakter i stvarno pravi razliku kada je na golu Napolija. Ali, u drugu ruku - Bufon je Bufon - poručio je Zof koji je prognozirao Italiji dobar rezultat na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali je i istakao da će Azuri jako teško doći do zlata.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.