Rukometašice u trećem šeširu pred žreb za SP

Izvor: RTS, 26.Jun.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice u trećem šeširu pred žreb za SP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nalazi se u trećem šeširu pred žreb za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj zajedno sa selekcijama Češke, Španije i Brazila, saopštio je Rukometni savez Srbije.

Međunarodna rukometna Federacija objavila je sastave šešira pred žreb za šampionat sveta koji će se održati od 1. do 17. decembra u Nemačkoj.
Žreb grupa će se obaviti u utorak u 14.00.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Domaćin šampionata, Nemačka iskoristila je pravo da izabere nosioce grupa, pa će tako Francuska u Grupu A, Norveška u Grupu B, Danska u Grupu C, a domaćin sa Holandijom (jedina preostala iz prvog šešira) u Grupu D.
Sastavi šešira:
Šešir 1: Norveška, Holandija, Francuska, Danska
Šešir 2: Rumunija, Nemačka, Rusija, Švedska
Šešir 3: Srbija, Češka, Španija, Brazil
Šešir 4: Madjarska, Crna Gora, Slovenija, Južna Koreja
Šešir 5: Angola, Japan, Argentina, Kina
Šešir 6: Paragvaj, Tunis, Kamerun, Poljska
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprkinje u trećem šeširu pred žreb za SP

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017

Međunarodna rukometna federacija objavila je sastave šešira pred žreb žreb za Svetsko prvenstvo žena u Nemačkoj (1- 17. decembar)...Srbija se nalazi u trećem šeširu, a žreb će biti održan 27. juna od 14.00 sati...Šešir 1: Norveška, Holandija, Francuska, Danska..Šešir 2: Rumunija, Nemačka,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srbija u šeširu sa Češkom, Španijom i Brazilom

Izvor: B92, 26.Jun.2017

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nalazi se u trećem šeširu pred žreb za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj...Srpske rukometašice su u šeširu zajedno sa selekcijama Češke, Španije i Brazila, saopštio je Rukometni savez Srbije...Medjunarodna rukometna Federacija objavila je danas sastave šešira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.