Rukometašice u teškoj grupi na SP

Izvor: Mondo, 27.Jun.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice u teškoj grupi na SP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na Svetskom prvenstvu sa Nemačkom, Holandijom, Južnom Korejom, Kinom i Kamerunom, odlučeno je danas žrebom u Hamburgu.

Foto: MN Press

Svetsko prvenstvo biće održano od 1. do 17. decembra u Nemačkoj.

Utakmice Grupe D biće igrane u Lajpcigu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Grupi A su Francuska, Rumunija, Španija, Slovenija, Angola i Paragvaj.

U Grupi B su Norveška, Švedska, Češka, Mađarska, Argentina i Poljska, dok su u Grupi C selekcije Danske, Rusije, Brazila, Crne Gore, Japana i Tunisa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rukometašice Srbije u Grupi D na Svetskom prvenstvu

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2017

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, sa domaćom selekcijom, Holandijom, Južnom Korejom, Kinom i Kamerunom, odlučeno je danas žrebom u Hamburgu...Utakmice Grupe D igraće se u Lajpcigu. Svetsko prvenstvo održaće se od 1. do 17. decembra u Nemačkoj...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.