Povreda De Brujnea bi mogla da spoji braću Azar!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda De Brujnea bi mogla da spoji braću Azar!

Belgijanac iz redova Mančester sitija će biti van stroja u narednih mesec dana.

Juče je obelodanjeno da je De Brujne doživeo povredu zadnje lože i da će zbog toga propustiti neke jako važne duele "Građana". Više o tome OVDE.

Gvardiola neće moći da računa na njega u narednom periodu, a u problemu je i selektor Belgije Roberto Martinez.

Belgijance očekuju dva meča u okviru kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetsko prvenstvo u Rusiji, sa selekcijama Bosne i Gibraltara, De Brujne će evidentno propustiti obe.

Bivši strateg Vigana i Evertona je naime pronašao rešenje za kriznu situaciju, a to bi trebalo da bude mlađi brat Edena Azara, Torgan.

Torgan je svojevremeno iz Lensa prešao u Čelsi neposredno nakon prelaska Edena na "Stamford Bridž" iz redova Lila.

Ipak, u redovima "Plavaca" nije dobio pravu priliku, bio je na pozajmicama u Varegemu i Menhengladbahu, a u redovima nemačkog tima je i ostao od prošlog leta. U Borusiji se ustalio kao jedan od najboljih, te bi sada mogao da ponese i dres nacionalnog tima u veoma važnim mečevima.

On je do sada odigrao samo jedan susreta u A reprezentaciji Belgije, a interesantno je da je prvi put u nacionalni tim pozvan za meč sa Srbijom maja 2013. godine, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Dakle u postavi Belgije za naredne mečeva kvalifikacija, u ofanzivnom delu veznog reda treba očekivati braću Torgana i Edena Azara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.