Nova katastrofa Holandije, daleko je i Mondijal! Sad je krivo dete od 17 godina... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova katastrofa Holandije, daleko je i Mondijal! Sad je krivo dete od 17 godina... (VIDEO)

Francuska sigurno gazi ka prvo mestu, debitovao Mbape

Holandski fudbal se nalazi u strmoglavom padu, a kočnicu nema ko da povuče! Nekadašnju fudbalska velesila je večeras doživela još jednu katastrofu koja bi mogla da ima fatalne posledice. Podsetimo, Holanđani su propustili prethodni EURO na kojem su se našle sve pristojne fudbalske zemlje, a sada su u velikoj opasnosti da propuste i naredni Mondijal u Rusiji.

Novi udarac su doživeli na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Sofiji gde je skromna Bugarska slavila 2:0 golovima anonimnog 27-godišnjaka Spasa Deleva koji fudbalski hleb zarađuje u poljskom Pogonu.

Bugare je ova pobeda ostavila u igri za drugo mesto i vinula ih na treću poziciju ispred Holanđana koji se na polovini kvalifikacione trke nalaze u jako teškoj situaciji. Da bi prošli u baraž, verovatno će morati da pobede sve do kraja... Jer Francusku će teško neko zaustaviti ka osvajanju prvog mesta u grupi.

Holanđani već neko vreme trpe teške udarce, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom nivou. Četa Denija Blinda je večeras naciji priredila još jedan bolan šamar. Delom i zbog Blindovog pametovanja i nekih nerazumljivih poteza.

Blind je u prvih 11 na štopersku poziciju lansirao 17-godišnjeg Matijsa de Lihta iz Ajaksa i potpuno je sagoreo ovog tinejdžera koji je na samom poečtku karijere doživeo košmar koji će ga pratiti godinama. Uplašeni De Liht je u prvih 20 minuta bio potpuno pogubljen. Prvo je poklonio vodeći gol Delevu u 5. minutu, a potom je zakasnio da izblokira bugarskog napadača kod drugog gola u 20. minutu. Tužno je bilo videti facu 17-godišnjaka koji je nažalost postao personifikacija očaja u kojem se nalazi holandski fudbal...

Blind ga je izveo na poluvremenu. Na njegovo mesto je ušao iskusni Hut, ušli su i Snajder i Luk de Jong, ali Holanđanima nije bilo spasa. Imali su šanse preko Dosta, Vajnalduma, Klasena i Promsa, ali su Bugari odoleli. Isfrustrirana Holandija skoro da je odustala u poslednjih 20 minuta i igrači kao da su jedva čekali kraj ovog mučenja.

Selektoru Blindu je ovo verovatno bio poslednji meč na klupi nacionalnog tima... Zaslužio je otkaz, ali ko može da spasi ovaj Titanik?

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lice beznađa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2017, 11:51

Šta očekivati od reprezentacije kada stručni štab izgleda ovako?..Holandski fudbal je doživeo novi šamar. Njegove posledice mogu da budu katastrofalne. Reprezentacija je lagano poražena u Bugarskoj posle čega su šanse da se Lale nađu na Mondijalu u Rusiji žestoko pale...Ako se zna da je nekadašnja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.