Muslin debitovao pobedom protiv Kipra

Izvor: RTS, 25.Maj.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin debitovao pobedom protiv Kipra

Srbija – Kipar 2:1 (kraj). Fudbalska reprezentacija Srbije u prijateljskom meču savladala Kipar. Slavoljub Muslin debitovao trijumfom na klupi "orlova", sva tri gola postignuta u prvom poluvremenu.

Konačno pobeda fudbalske reprezentacije Srbije! Jeste da je u pitanju prijateljski meč, jeste da su oba selektora isprobavala i igrače i taktiku, ali pobeda je pobeda.
Slavoljub Muslin je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvom meču u ulozi selektora "orlova" zabeležio trijumf, što bi moglo mnogo da znači u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koje počinju u septembru.
Muslin je promenio formaciju, meč je počeo sa tri igrača u poslednjoj liniji odbrane, dok su bokovima delovali Rukavina i Mladenović. Matić i Nemanja Maksimović držali su "vezu", dok je Mitrović bio usamljen u špicu napada.
Srbija je povela već u drugom minutu, kada je upravo Mitrović iskoristio asistenciju Tadića i lako savladao golmana Kipra.
Već u desetom minutu bilo je 2:0, a strelac je bio Tadić. Njegov udarac ka golu skrenuo je jedan od defanzivaca gostiju i Srbija je već imala ubedljivu prednost.
Imali su "orlovi" nekoliko dobrih prilika da povećaju prednost, ali je usledio autogol Nikole Maksimovića u 32. minutu za 2:1, a sa tim rezultatom se i otišlo na odmor.
U nastavku je viđen manje zanimljiv susret. Srbija je imala nekoliko poluprilika za gol, dok su Kiprani najozbiljniju priliku za izjednačenje propustili u samom finišu meča.
Naredni prijateljski meč Srbija igra protiv Izraela.
Ovako je protekao meč između Srbije i Kipra:
18.54 – Kraj u Užicu, Srbija – Kipar 2:1.
Mnogo zanimljivije bilo je prvo poluvreme utakmice. Srbija u nastavku mogla i do ubedljivije pobede, ali i Kiprani su mogli do nerešenog rezultata.
18.05 – Nastavljen je meč u Užicu.
18.03 – Čak pet izmena izvršio je Slavoljub Muslin u poluvremenu. Novi igrači u timu Srbije su Aleksandar Kolarov, Marko Grujić, Adem Ljajić, Andrija Živković i Andrija Pavlović.
17.50 – Poluvreme u Užicu.
17.33 – GOL! Kipar smanjuje na 2:1, autogolom Nikole Maksimovića u 32. minutu.

17.11 – GOOOL! Srbija vodi sa 2:0 od desetog minuta, sada je strelac Dušan Tadić.

17.03 – GOOOL! Srbija vodi sa 1:0 od drugog minuta, strelac je Aleksandar Mitrović.

17.01 – Počeo je meč u Užicu.
16.55 – Srbija protiv Kipra počinje u sledećem sastavu: Kahriman, Rukavina, Ni. Maksimović, Rajković, Mladenović, Milunović, Matić, Ne. Maksimović, Kostić, Tadić i Mitrović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ofanzivni Muslin debitovao pobedom

Izvor: B92, 25.Maj.2016

Na svom debiju na klupi Srbije Slavoljub Muslin je upisao pobedu nad Kiprom 2:1. Strelci za Srbiju bili su Mitrović i Tadić, Maksimović je dao autogol Veliki kiks odbrane je rezultirao autogolom Maksimovića, a 'Orlovi' su posle toga uzvratili napadačkom igrom do kraja poluvremena. U drugom delu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.