Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLIN OBEĆAVA: Biće mnogo debitanata, igramo u novom sistemu!

Debi selektora Slavoljuba Muslina na klupi najboljeg nacionalnog tima, protiv Kipra, 25. maja (17,00), na stadionu u Užicu, predstavlja novi početak reprezentacije Srbije. Prvi čovek Orlova održao je drugu, istovremenu i poslednju konferenciju za medije, pred prvu od tri provere koliko će ih Srbija imati do septembarskog starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. U hotelu „Palisad“ gde je smeštena naša >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << reprezentacija, Muslin je zajedno sa Nemanjom Matićem, odgovarao na pitanja novinara.
– Imali smo jedan trening, upoznali se, a ono što mogu da kažem jeste da me raduje želja svih reprezentativaca. Oni su igrači visokog nivoa, očekujem da se prilagode novim zahtevima, ispune ono što budem tražio od njih. Ne sumnjam da će svi dati svoj maksimum u ovom trenutku, jer vidim da je prisutna velika želja,rekao je Slavoljub Muslin.
Selektor je ranije najavio da će Srbija igrati u novom sistemu, a prisutne novinare je zanimala formacija.
– Videćete kada počne utakmica. Meni je važno da se igrači što brže prilagode tom sistemu. Sigurno je samo da ćemo delovati mnogo ofanzivnije, igraćemo sa više napadača. Želimo da budemo efikasniji, opasniji po gol protivnika, ubedljiviji u završnici. Hoćemo da krenemo napred, u svakom smislu.
Sastav ostaje tajna, ali selektor je obećao nova imena.
ZA NEZABORAV MALIŠANA: Reprezentativci posetili Dom za decu bez roditeljskog staranja
– Videćemo dosta debitanata. Tim, naravno, znam, ali ne mogu da ga saopštim. Sada neću da računam na one igrače koji su tokom vikenda imali naporne mečeve, kao Tošić ili Stojiljković, a to znači priliku za neke nove snage. Dobiće šansu da me ubede da mogu na njih da računam i kada budu počele kvalifikacije. Sve,dakle, zavisi samo od igrača, rekao je Slavoljub Muslin.
Društvo selektoru na konferenciji pravio je Nemanja Matić.
– Drugi dan smo zajedno, selektor nam je objasnio šta se traži od nas, timski i pojedinačno.Atmosfera je dobra i sada ostaje da budemo pravi na terenu.
Očekuje se da tribine stadiona u Užicu budu dobro popunjene.
– Igrali smo ovde protiv “novinara” kada je selektor bio Mihajlović. I videli smo lep ambijent. Narod ovog kraja voli fudbal, voli reprezentaciju i uveren sam da će doći u velikom broju. A sa pravom, iskrenom podrškom sve je lakše, ne ostavlja dilemu Nemanja Matić.
Reprezentacija Srbija igraće u kompletno beloj opremi, a sudije za duel sa Kiprom dolaze iz Crne Gore. Glavni arbitar je Pavle Radovanović, pomoćnici Danijel Dević i Milutin Đukić. Četvrti sudija je iz naše Super lige, Nenad Đokić.
MILUTINOVIĆ: Muslin je pravi izbor, možemo u Rusiju

The post MUSLIN OBEĆAVA: Biće mnogo debitanata, igramo u novom sistemu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obećanje Slavoljuba Muslina: Bićemo efikasniji, opasniji, ubedljiviji...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016

“Hoćemo da krenemo napred, u svakom smislu”, poručuje selektor Orlova pred sutrašnji prijateljski meč sa Kiprom u Užicu (17 časova)..Novi početak fudbalske reprezentacije Srbije zakazan je za sutra u Užicu, gde će Orlovi od 17 časova ugostiti selekciju Kipra u prijateljskom meču. Novi...

Nastavak na MozzartSport.com...

MEČ DANA: Šta od sporta nude televizije? (25. maj)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 06:23

Osim srpskog okršaja na Rolan Garosu i vaterpolo večitog derbija, pažnju ove srede privlači i prijateljska utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Kipra...U Užicu će novi selektor Slavoljub Muslin imati debi, koji počinje od 17 časova...SATNICA..od 10.00 do 16.50 FUDBAL, Turnir prijateljstva...

Nastavak na Telegraf.rs...

Srbija (opet) na početku i Muslinova audicija

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016

Novi selektor, novo rukovodstvo FSS – pa da vidimo šta to „novi“ Orlovi mogu protiv skromnog rivala..Kada bismo bili zlonamerni, a u neku ruku realni, možda bismo konstatovali da je ovo novi „jubilarni“ početak Srbije, dok se ostatak ozbiljne fudbalske Evrope sprema za veliko takmičenje....

Nastavak na MozzartSport.com...

Počinje Muslinova era - Ko (ne)će na teren protiv Kipra? (17.00)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016

Prijateljska utakmica sa selekcijom Kipra biće prva u kojoj će reprezentaciju Srbije voditi Slavoljub Muslin a sve nas interesuje koji igrači i u kojoj formaciji će danas istrčati na teren...Reprezentacija Srbije nalazi se na još jednom novom početku koji će biti nešto drugačiji od prethodnih...

Nastavak na Sportske.net...

UŽIVO: Srbija - Kipar 2:1, Muslin napravio pet izmena na poluvremenu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016

Pratite UŽIVO sva dešavanja iz Užica..(KLAĐENJE UŽIVO)..SRBIJA - KIPAR 2:1../Mitrović 2, Tadić 10 - Ni. Maksimović 32/..Srbija (5-4-1): Kahriman, Rukavina (od 75. Sedlar), Rajković, Ni. Maksimović, Milunović, Mladenović (od 46. Kolarov), Matić (od 46. Grujić), Ne. Maksimović, Tadić (od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Muslin odlučio, ovo je sastav Srbije za meč sa Kiprom!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016

Srbija danas od 17 časova u Užicu igra prijateljski meč protiv reprezentacije Kipra, a evo i sastava za koji se odlučio novi selektor Slavoljub Muslin...Slavoljub Muslin je dočekao taj dan, predvodiće po prvi put u svojoj karijeri reprezentaciju Srbije, a to će bidi na stadionu u Užicu i to protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.