Lamas: Filipini su najluđi i najčudniji tim

Izvor: Press, 02.Sep.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamas: Filipini su najluđi i najčudniji tim

Filipini su na Svetskom prvenstvu u Španiji doživeli tri poraza, ali su na svim utakmicama pružili snažan otpor rivalima u grupi B.

Protiv Hrvatske su izgubli posle produžetka (81:78), Grčka je bila bolja rezultatom 82:70, dok je u nezivesnom meču Argentina slavila sa 85:81.

"Oni su najluđi i najčudniji tim u mojoj trenerskoj karijeri. Igraju veoma efikasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << košarku u neverovatnom ritmu. Postoji velika opasnost da izgubite meč ako nametnu svoj stil igre. Sa druge strane nije ni lako zaustaviti to njihovo trčanje", rekao je Lamas.

Reprezentacija Grčke vodi u grupi B sa maksimalnim učinkom, Argentina, Hrvatska i Senegal imaju skor 2-1, a Filipini i Portoriko 0-3.

Takmičenje u ovoj grupi nastavlja se u sredu, kada se sastaju Filipini - Portoriko (13.30), Senegal - Argentina (17.30) i Grčka - Hrvatska (20).
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.