Hokejaši Srbije igraju za medalju i za humanitarnu pomoć Nađi Novaković

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokejaši Srbije igraju za medalju i za humanitarnu pomoć Nađi Novaković

Svetsko prvenstvo u hokeju koje se održava u Beogradu ulazi u finiš, a važan korak ka medalji hokejaši Srbije bi mogli da naprave ovog ponedelja od 20 časova protiv Islanda. Pred 4. kolo, trećeplasirani Island ima dva boda više, pa bi pobeda Srbiju dovela u situaciju da u poslednjem kolu protiv Australije sama odlučuje o svojoj sudbini.

“Pozivamo ovim putem sve navijače da dođu u Ledenu hali Pionir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na taj način pokažu da su uz svoju reprezentaciju i malu Nađu Novaković. Pokušaćemo da zajedno sa vama ostvarimo dva cilja: da pobedimo Island i približimo se još jedan korak bliže medalji i da pomognemo da se prikupi što više sredstava za fond Nađe Novaković koja su joj potrebna za hitnu operaciju koštane srži,” stoji u zajedničkom saopštenju igrača.

Nađin otac, Aleksandar, će podbaciti prvi pak na utakmici, a deo prihoda od prodatih ulaznica, po ceni od 100 dinara, biće doniran u fond “Pomozimo Nađi”.

"Ako neko ne bude mogao da dođe da gleda utakmicu uživo u ledenoj hali Pionir, ipak može da pomogne i “kupi” karte. Svako ko tokom dana uplatiti pomoć Nađi Novaković na dinarski račun: 265-0200000054378-94, zauzvrat će dobiti poštom ulaznice kao da je bio na utakmici i potpisane od strane svih igrača", navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dan D" za srpske hokejaše

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2014, 14:08

Hokejaši Srbije večeras od 20 časova u igraju meč za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Beogradu protiv selekcije Australije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.