Hames seli Iska u Siti?

Izvor: B92, 24.Jul.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hames "seli" Iska u Siti?

Mančester siti ce pokusati da angazuje mladog igrača Real Madrida Iska, prenose španski mediji.

Isko bi mogao da bude prodat samo godinu dana posle dolaska iz Malage, nakon što je kraljevski klub iz francuskog vicešampiona Monaka doveo najboljeg strelca Svetskog prvenstva Hamesa Rodrigesa.

Prošlog leta mlada španska nada je izabrala da se pridruži Madriđanima,i pored ponude nekoliko engleskih klubova, među kojima su i „Građani“.

Njegov dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Englesku je sada znatno izvesniji, pogotovo što je Isko već sarađivao sa sadašnjim menadžerom Sitija Manuelom Pelegrinijem.

Španac bi bio pojačanje u veznom redu, ali Siti je probleme doživeo u napadu, gde je njegov sunarodnik Negredo morao na tromesecnu pauzu zbog operacije kolena.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.