Dobre vesti za Liverpul - Bajern što pre želi da proda Gecea!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Liverpul - Bajern što pre želi da proda Gecea!

Budućnost Marija Gecea je još uvek u magli, a ova vest bi mogla da obraduje navijače kluba sa "Enfilda".

Sportski direktor minhenskog Bajerna, Karl-Hajnc Rumenige izjavio je da je iznenađen odlukom Marija Gecea da ne napušta klub i insistira na tome da nemački reprezentativac razmisli o svojim planovima za budućnost.

Strelac pobedonosnog gola u finalu Svetskog prvenstva ima još 12 meseci u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovoru sa Bavarcima, a za njega najveće interesovanje pokazuju bivši klub Borusija Dortmund, kao i njegov nekadašnji menadžer Jirgen Klop, sada šef stručnog štaba Liverpula.

"On zna koji je stav kluba, kao i stav budućeg trenera Anćelotija. Ukoliko odluči da ostane i ovu sezonu, ne verujem da će moći da računa na konstantnu minutažu, pa mu savetujem da dobro razmisli o svim opcijama", rekao je Rumenige.

Ovo praktično znači da bi Gece na leto 2017. godine napustio klub bez obeštećenja, a baš zbog toga će možda imati i još manju minutažu u redovima šampiona Nemačke.

Ovaj 23-godišnjak je otpustio dosadašnjeg agenta i sada ga zastupa njegova familija i bavarski agent Peter Duvinage. Kako prenosi nemački "Kiker", Liverpul je već ponudio 25 miliona evra, kao i ogromna godišnja primanja od čak 12 miliona evra!

Nedavno je i selektor Joakim Lev rekao da Gece treba da ostane u Bajernu i fokusira se samo na reprezentaciju, ali nakon Rumenigeove izjave, sigurno da će mladi ofanzivni univerzalac dobro razmisliti o sledećem koraku u karijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Širle opet u Premijer ligi? Evo šta kažu ''Vukovi''!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016

Nakon priča da su za njega zainteresovani Arsenal i Totenhem, sportski direktor Volfsburga izjavio je da njihov napadač nije na prodaju...Sportski direktor Volfsburga Klaus Alofs izjavio je za "Kiker" da klub definitivno neće prodavati Andrea Širlea...Reprezentativac Nemačke pružao je dobre partije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.