Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2015, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čile osvojio Kopa Amerika

Fudbaleri Čilea po prvi put u istoriji osvojili su titulu na Kopa Amerika pobedom nad Argentinom posle boljeg izvođenja penala. Posle 120 minuta fudbala u Santjagu nije bilo golova, a domaći tim je bio mnogo bolji u penal seriji i slavio sa 4:1.

Posle pet poraza u finalima Čile je prvi put došao do trofeja, dok Argenticni to nisu uspeli ni posle 22 godine. U poslednjih godinu dana ovo im je drugo veliko izgubljeno finale pošto su poraženi i u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu od Nemačke.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi bez trofeja, Čileu Kopa Amerika!

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jul.2015

Fudbaleri Čilea po prvi put u istoriji osvojili su titulu na Kopa Amerika pobedom nad Argentinom posle boljeg izvođenja penala. Posle 120 minuta fudbala u Santjagu nije bilo golova, a domaći tim je bio mnogo bolji u penal seriji i slavio sa 4:1. Argentinci su očajno šutirali jedanaesterce,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Kopar osvojio Superkup Slovenije

Izvor: B92, 05.Jul.2015

Fudbaleri Kopra iznenadili su šampiona Maribor i osvojili Superkup Slovenije...Tokom 90 minuta regularnog dela meča igrači dva tima nisu prikazali ništa, pa su odlučili penali...Koper je slavio posle šeste serije, tragičar Maribora bio je Aleksandar Rajčević koji je pogodio prečku, a trofej...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.