Žena Kim Džong Una - bivša pevačica

Izvor: B92, 28.Jul.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena Kim Džong Una - bivša pevačica

Peking -- Supruga Kim Džong Una je bivša pevačica koju je lider Severne Koreje verovatno zapazio na jednom od njenih nastupa, javili su južnokorejski mediji.

Državni mediji u Severnoj Koreji prvi put su u sredu potvrdili da je Kim oženjen i da je mlada žena koja je prethodnih dana viđana u njegovom društvu Ri Sol Džu.

Nije, međutim, saopšteno kada su se njih dvoje venčali.

Južnokorejski poslanik Džun Čung Rai izjavio je, na osnovu informacija obaveštajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službe, da je Ri rođena 1989. godine i da je studirala pevanje u Kini.

Ri je u septembru 2005. posetila Južnu Koreju, sa navijačkim timom svoje zemlje na Azijskom takmičenju u atletici, preneo je list Čajna dejli.

Južnokorejska štampa piše da je Ri studirala na Univerzitetu Kim Il Sung. Rođena je u severoistočnoj provinciji Severni Hamgjong, otac joj je akademik, a majka lekar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kimova mlada bivša pevačica

Izvor: Kurir, 28.Jul.2012

Ri je rođena 1989. godine studirala je pevanje u Kini. Otac joj je akademik, a majka lekar..PEKING - Supruga Kim Džong-una je bivša pevačica koju je lider Severne Koreje verovatno zapazio na jednom od njenih nastupa, javili su južnokorejski mediji...Državni mediji u Severnoj Koreji prvi put je...

Nastavak na Kurir...

Supruga Kim Džong Una bivša pevačica

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2012

PEKING, 28. jula 2012. (Beta) - Supruga Kim Džong Una je bivša pevačica koju je lider Severne Koreje verovatno zapazio na jednom od njenih nastupa, javili su južnokorejski mediji... PEKING, 28. jula 2012. (Beta) - Supruga Kim Džong Una je bivša pevačica koju je lider Severne Koreje verovatno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Godišnjica kraja Korejskog rata

Izvor: RTS, 28.Jul.2012

Vlasti u Pjongjangu proslavile su 59. godišnjicu od primirja potpisanog 1953. godine. Na ceremoniji okupljeni vojni vrh i veterani zakleli su se na vernost Kim Džong Unu. Žena severnokorejskog lidera je pevačica, navode mediji...U Severnoj Koreji obeležena je 59. godišnjica primirja kojim je 1953....

Nastavak na RTS...

Supruga Kima Džong Una bivša pevačica

Izvor: Blic, 28.Jul.2012

Supruga Kima Džong Una je bivša pevačica koju je lider Severne Koreje verovatno zapazio na jednom od njenih nastupa, javili su južnokorejski mediji...Državni mediji u Severnoj Koreji prvi put je u sredu potvrdio da je Kim oženjen i da je mlada žena koja je prethodnih dana viđana u njegovom društvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.