Supruga Kima Džong Una bivša pevačica

Izvor: Blic, 28.Jul.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Kima Džong Una bivša pevačica

Supruga Kima Džong Una je bivša pevačica koju je lider Severne Koreje verovatno zapazio na jednom od njenih nastupa, javili su južnokorejski mediji.

Državni mediji u Severnoj Koreji prvi put je u sredu potvrdio da je Kim oženjen i da je mlada žena koja je prethodnih dana viđana u njegovom društvu Ri Sol Džu.

Nije, međutim, saopšteno kada su se njih dvoje venčali. Neki mediji navode da su u braku već tri godine i da imaju i dete.

Južnokorejski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslanik Džun Čung Rai izjavio je, na osnovu informacija obaveštajne službe, da je Ri rođena 1989. godine i da je studirala pevanje u Kini.

Ri je u septembru 2005. posetila Južnu Koreju, sa navijačkim timom svoje zemlje na Azijskom takmičenju u atletici, preneo je list Čajna dejli.

Južnokorejska štampa piše da je Ri studirala na Univerzitetu Kim Il Sung. Rođena je u severoistočnoj provinciji Severni Hamgjong, otac joj je akademik, a majka lekar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.