U požaru poginulo 11 osoba, osmoro dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru poginulo 11 osoba, osmoro dece

BRIZBEJN -

U požaru koji je noćas izbio u jednoj kući u predgrađu Brizbejna na istoku Australije, poginulo je 11 osoba, među kojima osmoro dece, saopštila je danas policija.

Zvaničnik lokalne policije u Loganu, Noel Pauers, izjavio je da se u dvospratnoj kući nalazilo 14 osoba kada je oko ponoći po lokalnom vremenu izbio požar, i samo troje je uspelo da se spase.

U kući su živele dve porodice, poreklom sa Tonge, prenela je agencija AP.

Policija nije obelodanila detalje o žrtvama, ali rođaci nastradalih navode da su nastradala deca imala između tri i 17 godina.

Uzrok požara za sada nije poznat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australija: U požaru stradalo 11 osoba

Izvor: S media, 24.Avg.2011

Požar u predgrađu Brizbejna odneo 11 života. U požaru stradalo osmoro dece starosti između tri i 17 godina. ..U požaru koji je noćas izbio u jednoj kući u predgrađu Brizbejna na istoku Australije, poginulo je 11 osoba, među kojima osmoro dece, saopštila je danas policija...Zvaničnik lokalne...

Nastavak na S media...

VATROGASCI I AVIONI GASE POŽAR U GRČKOJ

Izvor: Kurir, 24.Avg.2011

SOLUN - Oko 100 grčkih vatrogasaca, uz pomoć aviona, dva dana se bori sa velikim šumskim požarom koji je u sredu primorao stanovnike zaseoka u blizini grčko-turske granice na evakuaciju..SOLUN - Oko 100 grčkih vatrogasaca, uz pomoć aviona, dva dana se bori sa velikim šumskim požarom koji je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.