Izvor: Vostok.rs, 17.Okt.2011, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusi uvek imaju izbor

17.10.2011. -

Predsednik vlade RF Vladimir Putin je u intervjuu rukovodiocima tri ruska tv-kanala odgovorio i na pitanja o predstojećim izborima.

Putin je rekao da Rusi uvek imaju izbor i da u rukovodećim organima „Jedinstvene Rusije" može doći do promena. „Kabinet i dužnost nisu glavno. Glavno je poverenje ljudi. „Jedinstvena Rusija" mora ostati vodeća politička snaga u Državnoj Dumi. Ne sme biti „ljubimaca" i konačne odluke se ne smeju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << donositi zbog simpatije ili lične antipatije. Što se tiče samih rukovodećih organa partije – mislim da će i tu biti promena" – rekao je Putin.

Osim toga šef vlade je komentarisao i mišljenje da ako premijer bude jedan od kandidata – izbora neće ni biti. „Za običnog građanina uvek postoji izbor", - rekao je Putin.

Delove intervjua koji su uzeli od Putina rukovodioci „Prvog kanala", „Rusije" i NTV je u ponedeljak ujutro pokazao informativni kanal „Rusija 24".

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Građani mogu da biraju

Izvor: B92, 17.Okt.2011

Moskva -- Ruski premijer Vladimir Putin rekao je da njegova kandidatura za predsednika ne znači da su izbori unapred odlučeni...On je dodao da građani i dalje mogu da biraju na predstojećim izborima..."Obični građanin i dalje ima izbor", rekao je Putin u intervjuu za tri glavne ruske televizije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.