Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2010, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele združene vojne vežbe J.Koreje i SAD

SEUL, 25. jula 2010. (Beta-AP/AFP) - SAD i Južna Koreja počele su danas združene vojne vežbe kod istočne obale Korejskog poluostrva, javile su agencije. U vojnim vežbama nazvanim "Nepobedivi duh", koje će trajati do srede, učestvuje 8.000 američkih i južnokorejskih vojnika, 20 brodova i podmornica, kao i oko 200 aviona. Vežba je prva u nizu planiranih manevara SAD i Južne Koreje u vodama kod Korejskog poluostrva.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele zajedničke vojne vežbe SAD i Južna Koreja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jul.2010

U vojnim vežbama nazvanim "Nepobedivi duh", koje će trajati do srede, učestvuje 8.000 američkih i južnokorejskih vojnika, 20 brodova i podmornica, kao i oko 200 aviona.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Severna Koreja zvecka oružjem, SAD ignorišu?

Izvor: Deutsche Welle, 25.Jul.2010

SAD i Južna Koreja počele su danas (25.7.) združene vojne vežbe kod istočne obale Korejskog poluostrva. Vežba je prva u nizu planiranih manevara SAD i Južne Koreje u vodama kod Korejskog poluostrva.

Nastavak na Deutsche Welle...

Seul i Vašington otpočeli vojne vežbe uprkos pretnjama Severa

Izvor: Glas javnosti, 26.Jul.2010, 07:06

SEUL - SAD i Južna Koreja počele su združene vojne vežbe kod istočne obale Korejskog poluostrva, javile su agencije...U vojnim vežbama nazvanim "Nepobedivi duh", koje će trajati do srede, učestvuje 8.000 američkih i južnokorejskih vojnika, 20 brodova i podmornica, kao i oko 200 aviona...Američki...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.