Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Libijski ministar odrane preživeo pokušaj ubistva

Novi ministar odbrane Libije Mahdi el Barghati preživeo je pokušaj ubistva automobilom bombom, saopštilo je danas libijsko Ministarstvo odbrane Novi ministar odbrane Libije Mahdi el Barghati preživeo je pokušaj ubistva automobilom bombom, saopštilo je danas libijsko Ministarstvo odbrane. U saopštenju je navedeno da je El Barghati napadnut u sredu, dok je napuštao vojnu kasarnu u istočnom gradu Bengazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kada je aktiviran automobil bomba. U incidentu je povrđen jedan pripadnik njegovog obezbeđenja.On je član nove vlade nacionalnog jedinstva sa sedištem u Tripoliju, koja je formirana pod okriljem UN, ali za sada nije dobila poverenje parlamenta.
Pogledaj vesti o: Tripoli

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Libija: Pokušaj ubistva ministra automobilom bombom

Izvor: B92, 14.Jul.2016

Bengazi -- Novi ministar odbrane Libije Mahdi el Barghati preživeo je pokušaj ubistva automobilom bombom, saopštilo je libijsko Ministarstvo odbrane...U saopštenju je navedeno da je El Barghati napadnut u sredu, dok je napuštao vojnu kasarnu u istočnom gradu Bengazi, kada je aktiviran automobil...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.