Atraktivna voditeljka postaje deo tima Donalda Trampa?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraktivna voditeljka postaje deo tima Donalda Trampa?

Šon Spajser nije se proslavio na mestu portparola Bele kuće. Za nekoliko meseci od kada je na funkciji i sam je mnogo puta bio u centru skandala iako bi zbog prirode svoje funkcije on trebalo da bude taj koji će gasiti medijske požare. Ne samo da nije uspeo, već bi uskoro mogao i da bude zamenjen i to prelepom Kimberli Gilfojl.

Gilfojl (48) trenutno radi kao voditeljka na televiziji "Foks njuz". Ta televizija inače jedna je od retkih koja je tokom kampanje jasno stala na stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tada kandidata Republikanske stranke Donalda Trampa, naspram većine drugih prevenstveno njujorških, ali i nacionalnih koje su otvoreno podržavale Hilari Klinton.

Televizija "Foks njuz" i dalje podržava Trampa, pa odluka da nekoga sa tog medija dovede u Belu kuću nije iznenađujuća. Posao još nije gotov, ali sama Gilfojl ne bi imala ništa protiv da studio emisije "The Five" zameni govornicom u Beloj kući.

- Ja sam patriota i bila bi mi čast da služim svojoj zemlji - rekla je Gilfojl i posao koji trenutno obavlja Spajser nazvala "fascinantnim i izazovnim".

U svojoj prošlonedeljnoj emisiji Gilfojlova je rekla da "ukoliko želite da budete uspešni i da komunicirate sa predsednikom Trampom, morate da budete osoba u čijem društvu on želi da provede vreme".

Atraktivna voditeljka inače poznaje porodicu Tramp više od deset godina, a kako pišu mediji upoznali su se na jednom humanitarnom događaju u Njujorku 2004. godine.

Pre nego što se okrenula radu u medijima, Gilfojlova je bila advokat i tužilac u Los Anđelesu i San Francisku gde je i rođena. Majka joj je bila Portorikanka, a otac Irac. Za majku, koja je umrla je od leukemije kada je Kimberli imala 11 godina, bila je izuzetno vezana. Pored advokature, bavila se i modelingom. Bila je zaštitno lice poznatog lanca prodavnica "Macy's" i pozirala za nekoliko magazina, najčešće za magazine specijalizovane za venčanja.

U Njujork se preseila 2004. godine i prvi televizijski posao dobila na "Court TV". Na "Foks njuz" prešla je 2006. godine, a od 2017. voditelj je emisije "The Five". Njeno ime pominjalo se tokom tranzicionog perioda kao prvi pik za poziciju portparola Bele kuće, ali je posao ipka dobio Spajser.

A post shared by Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle) on May 12, 2017 at 7:10pm PDT

Sama Gejlfojlova potvrdila je da pregovara sa Belom kućom, ali niko iz Trampovog tima nije potvrdio da će Spajser biti otpušten. Ipak, primetno je da ga na pres-konferencijama nema i to u jeku ozbiljnih afera poput otpuštanja šefa FBI Džejsma Komija ili odavanja državnih tajni ruskim zvaničnicima.

Kako piše "Internešn biznis tajms" Tramp je jako nezadovoljan radom svog medijskog tima, a nezadovoljstvo je eskaliralo nakon otpuštanja Džejmsa Komija i načina na koji su njegovi saradnici to predstavili javnosti.

Ukoliko dobije otkaz, Spajser će se pridružiti rastućem spisku saradnika koje je Tramp otpustio u prva četiri meseca na mestu predsednika SAD.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Melanija, pazi se: Ona je neverovatno seksi i radiće za Trampa

Izvor: B92, 18.Maj.2017

U ime Bele kuće i Trampove administracije ubuduće će govoriti seksi voditeljka. Naime, Kimberli Gifojl je u pregovorima sa Belom kućom oko ove veoma važne i odgovorne funkcije...Kimberli radi na kanalu "Fox News". To je televizijska kuća koja je tokom kampanje otvoreno stala uz Donalda Trampa..."Ja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.