Zvezdu kriketa ubila loptica

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu kriketa ubila loptica

Australijski igrač kriketa Fil Hjuz preminuo je posle operacije, pošto ga je tokom meča prve australijske lige pogodila lopta u glavu.

Hjuz je uprkos tome što je nosio zastitnu kacigu zadobio snažan udarac loptom koji ga je bukvalno srušio na zemlju.

Lekari su mu hitno ukazali pomoć pre nego što je u besvesnom stanju prebačen u bolnicu Sent Vinsent u Sidneju, gde je operisan, ali je podlegao povredama.

Hirurg Toni Grebs rekao je da je Hjuz zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << katastrofalne povrede glave. On je rekao da su lekari morali da mu uklone deo lobanje, kako bi ublažili pritisak sa mozga, ali u tome nisu uspeli i Australijanac je preminuo od cerebralne hemoragije.

"Veoma smo tužni zbog smrti 25-godišnjeg Fila Hjuza. Naše misli su sa njegovom porodicom, prijateljima, za Kriket savez ovo je neverovatno tužan dan", saopštio je Kriket Savez Australije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo australijski igrač kritketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014

Australijski igrač kriketa Fil Hjuz preminuo je danas u bolnici Sen Vinsent u Sidneju dva dana nakon što ga je na meču pogodila lopta u glavu...Hjuz je uprkos tome što je nosio zaštitnu kacigu zadobio snažan udarac posle kojeg je u besvesnom stanju prebačen u bolnicu i operisan...Hirurg Toni Grebs...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.